Această husă elegantă și rezistentă este proiectată special pentru tableta Huawei MatePad 11.5 inch 2023 BTK-W09 BTK-AL09, asigurând o potrivire perfectă și o protecție completă. Vă rugăm să rețineți că această husă NU se potrivește altor modele, verificați numărul de model înainte de achiziție.Cu un design ultra-subțire și stilizat, această husă oferă aspectul și simțul de lux, făcând tableta dvs. să iasă în evidență. Materialul de înaltă calitate – silicon TPU și interiorul din microfibră – protejează eficient ecranul de zgârieturi și menține curățenia acestuia.

Coperta frontală pliabilă oferă două poziții de susținere, permițându-vă să vă bucurați de conținutul tabletei în confort. De asemenea, asigură o protecție excelentă împotriva șocurilor, daunelor, prafului și zgarieturilor, protejând astfel dispozitivul în întregime.

Această husă este concepută pentru a oferi o integrare perfectă cu tableta dvs. Toate butoanele, porturile, senzorii și difuzoarele sunt ușor accesibile fără a fi necesară înlăturarea husei. Astfel, aveți libertatea de a utiliza tableta în întregime fără restricții.

Instalarea și înlăturarea husei sunt rapide și facile, asigurându-vă o experiență placută la utilizare. Funcția de wake/sleep automată vă permite să deschideți și să închideți tableta fără efort, economisind energie și prelungind durata de viață a bateriei.

Protejați-vă dispozitivul de zgârieturi și lovituri cu această husă ultra subțire, concepută pentru Huawei MatePad 11.5″ (2023). Alegeți husa noastră și beneficiați de o combinație perfectă între design, protecție și funcționalitate.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Huawei MatePad 11.5″ (2023), Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Verde Marin

 1. revomag

  Descoperă ultima inovație în materie de huse de protecție pentru tabletele Huawei cu Husa Ultra Slim pt. Huawei MatePad 11.5″ (2023) în culoarea verde marin! Compactă și elegantă, această husă este proiectată pentru a oferi o potrivire perfectă și o protecție completă pentru dispozitivul tău.

  Caracterizată de un design ultra-subțire și un aspect stilizat, husa noastră este o adevărată bijuterie pentru tableta ta. În același timp, materialul de înaltă calitate din silicon TPU și interiorul din microfibră protejează eficient ecranul de orice zgârieturi nedorite.

  Beneficiezi de funcționalitate și confort sporit cu coperta frontală pliabilă ce oferă două poziții de susținere, astfel încât să poți ajusta unghiul de vizionare și să te bucuri de conținutul preferat în cel mai confortabil mod posibil.

  Această husă este concepută pentru integrare perfectă cu tableta Huawei MatePad 11.5″ (2023), iar datorită funcției de wake/sleep automată, poți deschide și închide tableta fără efort, economisind astfel energie și prelungind durata de viață a bateriei.

  Fă-ți viața mai ușoară cu o husă ultra subțire și rezistentă, care protejează împotriva șocurilor, daunelor, prafului și zgârieturilor. Cu Husa Ultra Slim pt. Huawei MatePad 11.5″ (2023) în culoarea verde marin, poți fi sigur că dispozitivul tău este în siguranță în orice situație.

  Alege calitatea, protecția și funcționalitatea pe măsură – comandă acum Husa Ultra Slim pt. Huawei MatePad 11.5″ (2023) în culoarea verde marin și bucură-te de o combinație perfectă între design și protecție!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Huawei Mat...

45,00 lei

În stoc