Compatibil cu tableta Lenovo Legion Y700 de 8.8 inch, Generatia a 2-a, model 2023-2024 TB-320FC. Nu se potriveste cu modelul Generatiei 1.

Functia de wake/sleep automata: Senzorul magnetic incorporat trezeste in mod automat tableta atunci cand capacul este deschis si o pune in standby atunci cand este inchis.

Aceasta functionalitate ajuta la conservarea duratei de viata a bateriei si protejeaza tableta impotriva zgarieturilor accidentale.

Husa slim, usoara, durabila, cu coperta din silicon fin, interior moale din microfibra, spate flexibil TPU, pentru o protectie perfecta si utilizare usoara.

Capacul pliabil transforma husa intr-un suport cu doua unghiuri de vizualizare confortabile: unghi de vizionare si unghi de tastare.

Acces usor la porturi: Husa are decupaje precise pentru toate porturile si butoanele, permitandu-va sa le accesati cu usurinta fara a fi nevoie sa scoateti husa.

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Ultra Slim pt. Lenovo LEGION Y700 Gen. 2, 8.8″ (TB-320FC), Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Lenovo LEG...

46,00 lei

În stoc