Husa smart este exclusiv concepută pentru Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″ (TB350FU / TB350XU), lansat în 2023. Attenție: Nu este compatibilă cu alte dispozitive.

Funcția Auto Sleep/Wake – Designul cu închidere magnetică permite deschiderea și închiderea cu ușurință. Carcasa de protecție smart a tabletei este prevăzută cu funcția smart sleep, economisind energie.

Design simplu și elegant – Husa subțire și ușoară, confecționată dintr-un material flexibil TPU, asigură protecție completă pentru dispozitivul dumneavoastră împotriva zgârieturilor și a căderilor accidentale. Husa este dotată cu coperta flexibila din silicon, oferind astfel o protecție sporită și un aspect elegant și special.

Unghiuri de vizionare și tastare – Capacul magnetic tip tri-fold poate fi pliat în două moduri diferite. Unghiul de vizionare este perfect pentru a viziona filme sau a citi, în timp ce unghiul de tastare este excelent pentru conversații și lucru zilnic.

Caracteristici:
* Husă ușoară și subțire, compatibilă perfect cu Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″
* Acces complet la toate funcțiile (camere, difuzor, porturi și butoane).
* Prelungeste durata de viață a bateriei tabletei dumneavoastră prin funcția de wake/sleep automată.
* Realizată din material TPU rezistent la șocuri pentru coperta frontala și silicon flexibil pentru partea din spate, această husă devine mai elegantă și specială.
Cu o varietate de culori la modă din care puteți alege, această husă adaugă un strop de stil în viața dumneavoastră de zi cu zi.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″, Silicon TPU, Smart Cover – Baby Pink

 1. revomag

  Descoperă Husa Ultra Slim pt. Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″

  Ai nevoie de o protecție completă și elegantă pentru tableta ta Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″? Husa Ultra Slim este soluția ideală pentru tine!

  • Protecție completă și ușurință în utilizare: Designul slim și ușor al husei asigură protecție împotriva zgârieturilor și a căderilor accidentale, fără a adăuga volum dispozitivului tău. Poți deschide și închide husa cu ușurință datorită închiderii magnetice inteligente.
  • Funcția Smart Sleep/Wake: Husa este echipată cu funcția smart sleep/wake, care economisește energia bateriei tabletei tale. Închizi husa și tableta intră în modul de repaus automat, deschizi husa și tableta se activează instant.
  • Unghiuri de vizionare și tastare: Capacul magnetic tip tri-fold permite două moduri de a plia husa. Beneficiezi de un unghi de vizionare perfect pentru filme sau citit, și un unghi de tastare confortabil pentru conversații și lucru zilnic.
  • Acces complet la toate funcțiile: Cu husa Ultra Slim, poți accesa cu ușurință toate funcțiile tabletei tale Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″, inclusiv camerele, difuzorul, porturile și butoanele.
  • Materiale de calitate și aspect elegant: Carcasa de protecție este realizată dintr-un material flexibil TPU rezistent la șocuri pentru coperta frontală și silicon flexibil pentru partea din spate. Alege dintr-o varietate de culori la modă pentru a adăuga un strop de stil în viața ta de zi cu zi.

  Dă-ți tabletei Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″ protecția și eleganța pe care o merită cu Husa Ultra Slim! Comandă acum și bucură-te de utilizare confortabilă și sigură!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Lenovo Tab...

49,00 lei

Stoc epuizat