Husa Ultra Slim pt. Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″, Silicon TPU, Smart Cover – Lavanda

Protejați-vă tableta Lenovo într-un mod elegant și funcțional cu Husa Ultra Subțire pentru Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″. Designul său subțire și versatilitatea îl fac perfect pentru utilizarea zilnică.

Această husă este special concepută pentru Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″ (TB350FU / TB350XU) și se asigură că se potrivește perfect. Vă rugăm să verificați compatibilitatea cu modelul dvs. înainte de achiziție.

Datorită funcției de trezire automată, puteți deschide și închide tableta cu ușurință, în timp ce husa controlează starea de repaus a tabletei. Acest lucru economisește energie și prelungește durata de viață a bateriei.

Husa este confecționată dintr-un material TPU de înaltă calitate, oferind protecție excelentă împotriva zgârieturilor, șocurilor și absorbției impactului. Astfel, tableta dvs. rămâne sigură și neafectată.

Cu funcționalitățile de ajustare, husa oferă două unghiuri de vizualizare diferite: 30° în modul de scriere și 65° în modul de vizualizare. Astfel, este perfectă pentru diverse activități și scenarii. Un cadou ideal pentru prieteni și familie.

Husa flip-case se potrivește perfect cu Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″ și vă oferă acces ușor la toate controalele și funcțiile. Fantele precise permit accesul fără probleme la difuzoare, cameră foto și multe altele.

Protejați-vă tableta Lenovo într-un stil elegant și funcțional cu Husa Ultra Subțire pentru Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″. Experimentați o experiență de utilizare fluentă și de înaltă clasă. Comandați acum și bucurați-vă de protecția pentru tableta dvs. valoroasă.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″, Silicon TPU, Smart Cover – Lavanda

 1. revomag

  Stil elegant și protecție excepțională pentru tableta ta Lenovo! Descoperă Husa Ultra Slim pt. Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″ – accesoriul perfect pentru a-ți îmbunătăți experiența de utilizare și a-ți proteja dispozitivul valoros.

  Beneficii:

  • Protecție completă: Confecționată din material TPU de înaltă calitate, husa asigură protecție excelentă împotriva zgârieturilor, șocurilor și absorbției impactului.
  • Design subțire și elegant: Husa ultra subțire se potrivește perfect tabletei Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″, adăugând un aspect rafinat și minimalistic.
  • Funcție de trezire automată: Deschide și închide tableta cu ușurință, în timp ce husa menține starea de repaus a dispozitivului, economisind energie și prelungind durata de viață a bateriei.
  • Versatilitate și confort: Husa oferă două unghiuri de vizualizare diferite – 30° în modul de scriere și 65° în modul de vizualizare, adaptându-se diverselor activități și scenarii.
  • Acces facil la toate funcțiile: Fantele precise permit accesul fără probleme la difuzoare, cameră foto și multe altele, fără a fi nevoie să scoți tableta din husă.

  Comandă acum Husa Ultra Slim pt. Lenovo Tab P11 2nd Gen 11.5″ și transformă-ți tableta într-un dispozitiv de înaltă clasă, protejat într-un stil elegant. Nu uita să verifici compatibilitatea cu modelul tău de tabletă înainte de achiziție. Bucură-te de o experiență de utilizare fluentă și protejază-ți dispozitivul valoros!

  „`

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Lenovo Tab...

49,00 lei

Doar 1 rămase în stoc