Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab A9 (2023) 8.7″, Smart Cover, Negru

Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab A9 este compatibilă perfect cu modelul de 8.7 inch (SM-X110, SM-X115, SM-X117) lansat în 2023. Nu este compatibilă cu alte dispozitive.

Cu un design subțire și ușor, carcasa protejează dispozitivul tău în timp ce adaugă un volum minim.

Caracteristica triplă a copertei permite transformarea husei într-un stand pentru vizionarea conținutului sau într-un stand pentru tastatură.

Materialul premium utilizat pentru confecționarea husei este rezistent și durabil, având suprafața din piele eco de calitate superioară. Interiorul din microfibra moale asigură confort și o protecție suplimentară fără zgârieturi.

Accesul la toate controalele și funcțiile este ușor și precis datorită decupajelor perfecte pentru difuzoare, cameră și alte porturi.

Această husă Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab A9 oferă protecție excelentă și un aspect profesionist pentru dispozitivul tău.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab A9 (2023) 8.7″, Smart Cover, Negru

 1. revomag

  Pentru a-ți proteja Samsung Galaxy Tab A9 (2023) 8.7″ cu suprafața elegantă și un stil sofisticat, ai nevoie de o husă care să ofere mai mult decât simpla protecție. Iată de ce îți recomandăm Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab A9 (2023) 8.7″, Smart Cover, Negru! Descoperă de ce este alegerea perfectă pentru dispozitivul tău:

  • Compatibilitate Perfectă: Husa este proiectată special și este compatibilă doar cu modelul Samsung Galaxy Tab A9 8.7″ (SM-X110, SM-X115, SM-X117) lansat în 2023. Este concepută să se potrivească perfect dispozitivului tău, asigurându-i o protecție pe măsură.
  • Design Subțire și Ușor: Husa ultra subțire și ușoară nu adaugă volum dispozitivului tău, dar oferă totuși o protecție excelentă. Ai un aspect elegant și te bucuri de o experiență confortabilă la utilizarea tabletei tale.
  • Stand Rabatabil: Datorită designului inteligent, husa se transformă rapid într-un suport de vizualizare sau într-un suport pentru tastatură. Folosește tableta într-un mod mai comod și eficient.
  • Material Premium: Carcasa este realizată din piele ecologică de înaltă calitate, rezistentă și elegantă. Interiorul moale din microfibră protejează ecranul de zgârieturi și menține tableta în siguranță.
  • Decupaje Precise: Accesul la toate controalele și caracteristicile tabletei tale este ușor și convenabil. Decupajele perfecte pentru difuzoare, cameră și porturi asigură funcționalitatea deplină a dispozitivului.

  Cu husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab A9 (2023) 8.7″, vei proteja dispozitivul tău cu stil și vei beneficia de o funcționalitate superioară. Comandă acum și bucură-te de avantajele oferite de această husă de calitate!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Samsung Ga...

53,00 lei

Doar 1 rămase în stoc