Husa Ultra Slim pentru Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11″, Smart Cover, Galaxy
Protejează-ți tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0″ cu eleganță și funcționalitate folosind această husă inteligentă. Cu un design subțire și ușor, aceasta se potrivește perfect modelului de 10.5 inch (SM-X210, SM-X216, SM-X218) lansat în 2023. Vă rugăm să rețineți că nu este compatibilă cu alte dispozitive.

Această husă premium este fabricată dintr-un material de calitate superioară, rezistent și cu o suprafață din piele ecologică de înaltă clasă. Interiorul căptușit cu microfibră moale protejează dispozitivul împotriva zgârieturilor și oferă confort suplimentar.

Husa Smart Folio oferă trei funcții diferite. Poate fi utilizată ca un suport pentru vizionarea conținutului sau ca suport pentru o tastatură convenabilă. De asemenea, decupajele precise permit accesul ușor la toate porturile, difuzoarele și camera.

Această husă Ultra Slim nu doar protejează tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, ci îi conferă și un aspect profesional. Achiziționați astăzi husele Smart Folio pentru tablete și oferiți-i dispozitivului dvs. protecția pe care o merită.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0″, Smart Cover, Galaxy

 1. revomag

  Descoperă noul nivel al protecției pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab A9 Plus!

  • Protejează-ți dispozitivul cu eleganță și funcționalitate
  • Design subțire și ușor, perfect potrivit tabletei de 11.0 inch
  • Material de înaltă calitate, rezistent și suprafață din piele ecologică
  • Căptușeală interioară din microfibră pentru protecție și confort suplimentar
  • Trei funcții diferite: suport pentru vizionarea conținutului, suport pentru tastatură și acces facil la toate porturile
  • Aspect profesional și protecție garantată pentru tableta ta Samsung Galaxy Tab A9 Plus

  Achiziționează astăzi una dintre cele mai elegante huse de pe piață – Husa Ultra Slim Smart Cover pentru Samsung Galaxy Tab A9 Plus. Confecționată din materiale de înaltă calitate și cu funcționalitatea multiplă a unei huse Smart Folio, vei avea parte de protecție de încredere și de un aspect profesional pentru tableta ta.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Samsung Ga...

59,00 lei

În stoc