Husa Ultra Slim pentru Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11″, Smart Cover, Good Night
Protejează-ți tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0″ cu eleganță și funcționalitate folosind această husă inteligentă. Cu un design subțire și ușor, aceasta se potrivește perfect modelului de 10.5 inch (SM-X210, SM-X216, SM-X218) lansat în 2023. Vă rugăm să rețineți că nu este compatibilă cu alte dispozitive.

Această husă premium este fabricată dintr-un material de calitate superioară, rezistent și cu o suprafață din piele ecologică de înaltă clasă. Interiorul căptușit cu microfibră moale protejează dispozitivul împotriva zgârieturilor și oferă confort suplimentar.

Husa Smart Folio oferă trei funcții diferite. Poate fi utilizată ca un suport pentru vizionarea conținutului sau ca suport pentru o tastatură convenabilă. De asemenea, decupajele precise permit accesul ușor la toate porturile, difuzoarele și camera.

Această husă Ultra Slim nu doar protejează tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus, ci îi conferă și un aspect profesional. Achiziționați astăzi husele Smart Folio pentru tablete și oferiți-i dispozitivului dvs. protecția pe care o merită.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0″, Smart Cover, Good Night

 1. revomag

  Bucurați-vă de un design elegant și protecție maximă pentru tableta Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0″ cu Husa Ultra Slim Smart Cover – Good Night!

  Din piele ecologică de înaltă calitate: Această husă premium este confecționată dintr-un material rezistent și moale la atingere, pentru a vă oferi confort și protecție în același timp.

  Design subțire și ușor: Husa Ultra Slim se potrivește perfect cu modelul de 10.5 inch (SM-X210, SM-X216, SM-X218) lansat în 2023, iar datorită designului subțire și ușor, veți avea o experiență confortabilă în utilizarea tabletei.

  3 funcții inteligente: Husa Smart Cover poate fi utilizată ca un suport pentru vizionarea conținutului preferat, ca suport pentru tastatură convenabilă și, bineînțeles, ca husă de protecție.

  Protecție completă: Interiorul căptușit cu microfibră moale protejează tableta împotriva zgârieturilor, păstrând-o într-o stare impecabilă. Decupajele precise permit accesul ușor la toate porturile și funcțiile tabletei.

  Aspect profesional: Husa Ultra Slim conferă tabletei Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0″ un aspect elegant și profesional, astfel încât să fiți întotdeauna în tendințe.

  Compatibilitate perfectă: Vă rugăm să rețineți că această husă este compatibilă doar cu modelul de 10.5 inch (SM-X210, SM-X216, SM-X218) lansat în 2023 și nu este compatibilă cu alte dispozitive.

  Achiziționați acum! Protejați-vă tableta cu stil și asigurați-vă că beneficiați de o experiență de utilizare confortabilă și de calitate superioară! Comandați Husa Ultra Slim Smart Cover – Good Night pentru Samsung Galaxy Tab A9 Plus 11.0″ acum!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Samsung Ga...

59,00 lei

În stoc