Compatibilă doar cu Samsung Galaxy Tab S9 FE 10.9 inch lansat în 2023 (Model: SM-X510 / SM-X516B). Nu este compatibilă cu alte dispozitive. Vă rugăm să verificați numărul de model înainte de achiziționare.

Această husă inteligentă de protecție este fabricată din piele PU durabilă și material TPU, cu partea frontală și cea din spate acoperite de piele PU moale. Partea din spate din TPU mat fixează tableta și îi protejează spatele și cele patru colțuri, oferind o protecție maximă împotriva căderilor și zgârieturilor. De asemenea, asigură funcționalitatea de trezire la deschidere și somn la închidere.

Coperta frontală cu pliere în trei poate crea un suport stabil pentru tableta, datorită conexiunii magnetice puternice. Designul ergonomic pentru tastare și observare asigură un suport confortabil pentru citire, schițare sau vizionare.

Tăieturi precise pentru a păstra utilizarea în întregime a butoanelor de volum, încărcătorului, camerei, microfonului, mufei pentru căști și altor porturi sau butoane, potrivire perfectă. Ușor de instalat și de îndepărtat.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE 10.9 inch, Silicon TPU, Smart Cover cu Suport – Verde Menta

 1. revomag


  Protecție și stil
  Descoperă husa ultra slim pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE 10.9 inch, un accesoriu esențial pentru a-ți proteja tableta și a-i adăuga un plus de stil în același timp.

  Caracteristici cheie:

  • Compatibilitate perfectă: Proiectată exclusiv pentru Samsung Galaxy Tab S9 FE 10.9 inch lansat în 2023 (Model: SM-X510 / SM-X516B), asigurând o potrivire precisă și acces neîngrădit la toate porturile și butoanele.
  • Protecție optimă: Construită dintr-o combinație de piele PU durabilă și material TPU, husa îți oferă o protecție maximă împotriva zgârieturilor, șocurilor și căderilor accidentale.
  • Funcționalitate inteligentă: Cu funcția de trezire instantanee la deschidere și intrarea în modul de somn la închidere, husa îți permite să economisești energie și să prelungești durata de viață a bateriei tabletei tale.
  • Design elegant: Coperta frontală pliabilă în trei poate fi transformată într-un suport stabil, permițându-ți să urmărești filme, să scrii sau să te relaxezi într-o poziție confortabilă.
  • Accesibilitate totală: Tăieturile precise pentru butoanele de volum, încărcător, camera, microfon, mufă pentru căști și alte porturi îți oferă acces neîngrădit la toate funcțiile tabletei tale, fără a fi nevoie să îndepărtezi husa.

  Nu mai aștepta! Protejează-ți tableta cu stilul și calitatea oferită de husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE 10.9 inch. Comandă acum și beneficiază de transport gratuit!


  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Samsung Ga...

49,00 lei

În stoc