Compatibilă doar cu Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4 inch lansat în 2023 (Model: SM-X610 / SM-X616B). Nu este compatibilă cu alte dispozitive. Vă rugăm să verificați numărul de model înainte de achiziționare.

Această husă inteligentă de protecție este fabricată din piele PU durabilă și material TPU, cu partea frontală și cea din spate acoperite de piele PU moale. Partea din spate din TPU mat fixează tableta și îi protejează spatele și cele patru colțuri, oferind o protecție maximă împotriva căderilor și zgârieturilor. De asemenea, asigură funcționalitatea de wake la deschidere și sleep la închidere.

Coperta frontală cu pliere în trei poate crea un suport stabil pentru tableta, datorită conexiunii magnetice puternice. Designul ergonomic pentru tastare și observare asigură un suport confortabil pentru citire, schițare sau vizionare.

Tăieturi precise pentru a păstra utilizarea în întregime a butoanelor de volum, încărcătorului, camerei, microfonului, mufei pentru căști și altor porturi sau butoane, potrivire perfectă. Ușor de instalat și de îndepărtat.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus SM-X610 /X616B 12.4 inch, Silicon TPU, Smart Cover – Lavanda

 1. revomag

  Descoperă eleganța și funcționalitatea într-un singur produs!

  Cu husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus, îți oferim protecție premium și un aspect sofisticat.

  • Compatibilitate perfectă: Husa este compatibilă exclusiv cu modelul SM-X610 / SM-X616B al tabletei Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus cu ecran de 12.4 inch lansat în 2023. Verifică numărul de model înainte de achiziționare.
  • Design inteligent: Confecționată din piele PU durabilă și material TPU de înaltă calitate, husa oferă protecție integrală tabletei tale. Partea frontală și cea din spate sunt acoperite cu piele PU moale, iar partea din spate din TPU mat fixează tabletă în siguranță, protejând-o de căderi și zgârieturi neplăcute.
  • Funcționalitate superioară: Husa este dotată cu funcționalitate inteligentă de wake-up la deschidere și sleep-mode la închidere, economisind energia bateriei tabletei tale. De asemenea, coperta frontală pliabilă în trei poziții poate fi utilizată ca suport stabil pentru citire, schițare sau vizionare, asigurându-ți confortul de care ai nevoie în orice moment.
  • Accesibilitate maximă: Cu tăieturi precise, husa permite accesul facil la toate butoanele de volum, încărcător, camera foto, microfon, mufa pentru căști și alte porturi sau butoane importante ale tabletei tale. Instalarea și înlăturarea sunt extrem de ușoare, fără a fi nevoie să te complicezi.

  Îmbinând eleganța și protecția, husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus este alegerea perfectă pentru a-ți însoți tableta în fiecare zi, indiferent dacă ești la birou, acasă sau în călătorii.

  Alege durabilitatea și răfinatețea oferite de husa noastră pentru o experiență de utilizare completă.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Samsung Ga...

53,00 lei

Doar 1 rămase în stoc