Compatibilă doar cu Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus 12.4 inch lansat în 2023 (Model: SM-X610 / SM-X616B). Nu este compatibilă cu alte dispozitive. Vă rugăm să verificați numărul de model înainte de achiziționare.

Această husă inteligentă de protecție este fabricată din piele PU durabilă și material TPU, cu partea frontală și cea din spate acoperite de piele PU moale. Partea din spate din TPU mat fixează tableta și îi protejează spatele și cele patru colțuri, oferind o protecție maximă împotriva căderilor și zgârieturilor. De asemenea, asigură funcționalitatea de wake la deschidere și sleep la închidere.

Coperta frontală cu pliere în trei poate crea un suport stabil pentru tableta, datorită conexiunii magnetice puternice. Designul ergonomic pentru tastare și observare asigură un suport confortabil pentru citire, schițare sau vizionare.

Tăieturi precise pentru a păstra utilizarea în întregime a butoanelor de volum, încărcătorului, camerei, microfonului, mufei pentru căști și altor porturi sau butoane, potrivire perfectă. Ușor de instalat și de îndepărtat.

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Ultra Slim pt. Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus SM-X610 /X616B 12.4 inch, Silicon TPU, Smart Cover – Verde Menta”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Samsung Ga...

52,00 lei

Doar 1 rămase în stoc