Această husă Ultra Slim pentru tableta Samsung Tab A8 10.5 inch de culoare roz este alegerea perfectă pentru a-ți proteja dispozitivul într-un stil inteligent și practic. Fabricată din material TPU de înaltă calitate, această husă oferă o protecție completă împotriva zgârieturilor, șocurilor și absorbției de șocuri.

Datorită designului său inteligent, husa dispune de o funcție de wake/sleep automată, care se activează atunci când deschizi sau închizi husa. Aceasta nu doar asigură siguranța și securitatea dispozitivului tău, ci și prelungește durata de viață a bateriei. Poți fi sigur că tableta ta va fi protejată și pregătită pentru utilizare în orice moment.

Această husă sleek și subțire este perfectă pentru utilizarea de zi cu zi și se potrivește perfect cu Samsung Galaxy Tab A8 10.5 inch 2022 (SM-X200/X205/X207). Este ușor de instalat și oferă acces facil la toate controalele și funcțiile tabletei tale. Decupajele precise pentru difuzoare, cameră și alte porturi îți permit să te bucuri de o experiență neîntreruptă și să folosești dispozitivul în cel mai comod mod posibil.

Husa Ultra Slim pt. Tableta Samsung Tab A8 10.5 inch este echipată cu funcții ajustabile și suport integrat, permițându-ți să ajustezi tableta în două unghiuri diferite. Poți folosi un unghi de 30° pentru a scrie sau lucrul la birou și un unghi de 65° pentru a te bucura de conținutul media într-un mod confortabil. Indiferent dacă vrei să citești, să vizualizezi filme sau să lucrezi, această husă inteligentă îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie.

Nu uita să verifici modelul dispozitivului tău înainte de a achiziționa husa pentru a te asigura că este compatibilă. Completează-ți dispozitivul Samsung Galaxy Tab A8 cu această husă protectoare Ultra Slim și asigură-i protecție deplină și funcționalitate practică. Este și un cadou ideal pentru prieteni și familie care dețin aceeași tabletă și doresc să o protejeze într-un mod elegant și sigur.

Cu husa Ultra Slim pt. Tableta Samsung Tab A8 10.5 inch, vei adăuga cu ușurință un plus de stil și funcționalitate dispozitivului tău. Nu lăsa tableta ta expusă riscurilor și asigură-ți investiția printr-o soluție de protecție de calitate superioară. Comandă acum și bucură-te de o experiență de utilizare fără griji și plină de satisfacție cu acest accesoriu dedicat!

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Ultra Slim pt. Tableta Samsung Tab A8 10.5 inch, Silicon TPU, Smart Cover – Roz”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


61uhqdhyeil-_ac_sl1500_ Husa Ultra Slim pt. Tableta Sa...

49,00 lei

Doar 1 rămase în stoc