Husă pentru Samsung Galaxy Tab A8 10.5 Inch 2022, Husă pentru Tableta SM-X200/X205/X207 TPU Cover de Protecție Smart Cover Portabil cu Funcție de wake/sleep automată și Suport

Descriere produs:
Husă compatibilă doar cu Samsung Galaxy Tab A8 10.5 inch 2022 (SM-X200/X205/X207). Vă rugăm să verificați modelul.

Această husă pentru Samsung A8 10.5 inch este dotată cu un design ce utilizează o închidere magnetică, oferind funcție de închidere/aborire automată atunci când deschizi sau închizi husa smart cover. Ajută la extinderea timpului de standby și durata de viață a bateriei.

Fabricată dintr-un material TPU flexibil, această husă inteligentă Samsung oferă protecție completă împotriva zgârieturilor, șocurilor și absorbției de șocuri.

Cu ajutorul funcțiilor ajustabile, husa smart oferă două unghiuri de utilizare: 30° în modul de scriere și 65° în modul de vizualizare, fiind potrivită pentru multiple scenarii. Un cadou perfect pentru prieteni și familie.

Husa case flip se potrivește perfect cu Samsung Galaxy Tab A8, oferind acces ușor la toate controalele și funcțiile. Decupajele perfecte pentru difuzoare, cameră și altele îți oferă o experiență neîntreruptă.

Completează-ți dispozitivul Samsung Galaxy Tab A8 cu această husă protectoare inteligentă și asigură-i protecție deplină și funcționalitate practică.

2 recenzii pentru Husa Ultra Slim pt. Tableta Samsung Tab A8 10.5 inch, Silicon TPU, Smart Cover cu Suport

 1. Gavrila Corina Elena

  Promptitudine, seriozitate.

  Este de ajutor?
 2. revomag

  REVIEW “HUSA PREMIUM BOOK COVER ULTRA SLIM PENTRU TABLETA SAMSUNG GALAXY TAB A8 10.5″

  • Protecție și stil premium: Husa pentru Tableta Samsung Galaxy Tab A8 10.5 inch este proiectată pentru a oferi o protecție completă și a adăuga o notă elegantă dispozitivului tău. Fabricată din material TPU flexibil, această husă inteligentă rezistă la zgârieturi și șocuri, menținând aspectul nou al tabletei tale.
  • Funcționalitate inteligentă: Această husă smart cover pentru Samsung Tab A8 10.5 inch vine cu o închidere magnetică ce activează funcția de wake/sleep automată, economisind durata de viață a bateriei și maximizând eficiența dispozitivului tău. Obține o experiență fără cusur atunci când deschizi sau închizi husa.
  • Unghiuri de vizualizare reglabile: Găsește întotdeauna poziția perfectă de vizionare sau scriere cu ajutorul celor două unghiuri de utilizare disponibile. Îți poți ajusta tableta la un unghi de 30° pentru a scrie sau un unghi de 65° pentru a vizualiza conținutul. Explorează o lume de posibilități cu acest design inteligent.
  • Accesibilitate și compatibilitate: Husa smart cover este proiectată special pentru Samsung Galaxy Tab A8 2022 (SM-X200/X205/X207). Cu decupaje perfecte pentru toate controalele și funcțiile, poți folosi tableta ta în mod convenabil fără a înlătura husa de protecție.
  • Protecție completă: Oferă-i tabletei tale o protecție deplină cu această husă TPU Smart Cover. Indiferent dacă este vorba de zgârieturi, șocuri sau absorția de șocuri, husa tnervine ca un scut protectiv durabil pentru dispozitivul tău.
  • Cadou perfect: Completează-ți dispozitivul Samsung Galaxy Tab A8 cu această husă smart cover și fă-l să iasă în evidență într-un mod elegant. Este un cadou perfect pentru prieteni și familie care dețin această tabletă și doresc să își protejeze investiția.
  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


husa-samsung-tab-a8-10-5-neagra Husa Ultra Slim pt. Tableta Sa...

49,00 lei

În stoc