Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11 inch TPU Smart Cover cu Suport de culoare mov.

Compatibilitate extinsă: Husa pentru tabletă este proiectată special pentru tableta Xiaomi Mi Pad 6 de 11 inch. Nu este compatibilă cu alte dispozitive. Vă rugăm să verificați setările tabletei pentru a găsi numărul modelului.

Protecție deplină: Fabricată din piele PU de înaltă calitate și TPU, atât partea din față, cât și cea din spate sunt acoperite cu piele PU moale, iar TPU-ul durabil din interior fixează tableta dvs. Xiaomi Mi Pad și protejează capacul din spate și cele patru colțuri, asigurând protecție maximă împotriva căderilor și zgârieturilor. Suprafața este moale pentru a oferi o atingere confortabilă a pielii.

Funcție de închidere și deschidere automată: Cu fermoar magnetic încorporat, husa noastră pentru Xiaomi Pad activează sau pune tableta în mod automat în standby atunci când capacul este închis sau deschis, protejând și prelungind durata de viață a bateriei. Acces facil la toate funcțiile și butoane.

Două unghiuri de vizualizare: Designul pliabil cu suport dublu oferă două poziții pentru vizualizare confortabilă sau tastare, astfel încât să puteți avea o experiență excelentă în timp ce vă relaxați sau lucrați.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11 inch, Silicon TPU, Smart Cover – Lavender

 1. revomag

  Detalii suplimentare pentru produsul din magazinul online:

  • Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11 inch, Silicon TPU, Smart Cover – Mov

  Descrierea produsului:

  • Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11 inch TPU Smart Cover cu Suport de culoare mov.
  • Compatibilitate extinsă: Husa pentru tabletă este proiectată special pentru tableta Xiaomi Mi Pad 6 de 11 inch. Nu este compatibilă cu alte dispozitive. Vă rugăm să verificați setările tabletei pentru a găsi numărul modelului.
  • Protecție deplină: Fabricată din piele PU de înaltă calitate și TPU, atât partea din față, cât și cea din spate sunt acoperite cu piele PU moale, iar TPU-ul durabil din interior fixează tableta dvs. Xiaomi Mi Pad și protejează capacul din spate și cele patru colțuri, asigurând protecție maximă împotriva căderilor și zgârieturilor. Suprafața este moale pentru a oferi o atingere confortabilă a pielii.
  • Funcție de închidere și deschidere automată: Cu fermoar magnetic încorporat, husa noastră pentru Xiaomi Pad activează sau pune tableta în mod automat în standby atunci când capacul este închis sau deschis, protejând și prelungind durata de viață a bateriei. Acces facil la toate funcțiile și butoane.
  • Două unghiuri de vizualizare: Designul pliabil cu suport dublu oferă două poziții pentru vizualizare confortabilă sau tastare, astfel încât să puteți avea o experiență excelentă în timp ce vă relaxați sau lucrați.
  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


s5d928278b7cb4d298e4ff5c3ab1b8558v Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad...

49,00 lei

În stoc