Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11 inch TPU Smart Cover cu Suport de culoare ice blue.

Compatibilitate extinsă: Husa pentru tabletă este proiectată special pentru tableta Xiaomi Mi Pad 6 de 11 inch. Nu este compatibilă cu alte dispozitive. Vă rugăm să verificați setările tabletei pentru a găsi numărul modelului.

Protecție deplină: Fabricată din piele PU de înaltă calitate și TPU, atât partea din față, cât și cea din spate sunt acoperite cu piele PU moale, iar TPU-ul durabil din interior fixează tableta dvs. Xiaomi Mi Pad și protejează capacul din spate și cele patru colțuri, asigurând protecție maximă împotriva căderilor și zgârieturilor. Suprafața este moale pentru a oferi o atingere confortabilă a pielii.

Funcție de închidere și deschidere automată: Cu fermoar magnetic încorporat, husa noastră pentru Xiaomi Pad activează sau pune tableta în mod automat în standby atunci când capacul este închis sau deschis, protejând și prelungind durata de viață a bateriei. Acces facil la toate funcțiile și butoane.

Două unghiuri de vizualizare: Designul pliabil cu suport dublu oferă două poziții pentru vizualizare confortabilă sau tastare, astfel încât să puteți avea o experiență excelentă în timp ce vă relaxați sau lucrați.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11 inch, Silicon TPU, Smart Cover – Ice Blue

 1. revomag

  Descoperă Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11 inch – Protecție și Eleganță pentru Tableta Ta!

  • Design subțire și elegant, special concepută pentru tableta Xiaomi Mi Pad 6 de 11 inch.
  • Fabricată din piele PU de înaltă calitate și TPU, oferă o protecție completă împotriva căderilor și zgârieturilor, păstrând aspectul impecabil al tabletei tale.
  • Suprafața moale asigură o atingere confortabilă a pielii, pentru o experiență de utilizare plăcută și confortabilă.
  • Fermoarul magnetic încorporat permite activarea automată a tabletei în momentul închiderii sau deschiderii hussei, prelungind astfel durata de viață a bateriei.
  • Acces facil la toate funcțiile și butoanele, astfel încât să poți folosi tableta ta în mod eficient și fără restricții.
  • Design pliabil cu suport dublu, oferind două unghiuri de vizualizare pentru confort maxim în timpul vizionării sau tastării.

  Alege acum Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad 6/6 Pro 11 inch și bucură-te de protecție și eleganță în același timp!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


s0f26100d7873499791d453c21630eb63t Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Pad...

49,00 lei

În stoc