Husa smart este exclusiv concepută pentru Xiaomi Redmi Pad 10.61 inch, lansat în 2022. Attenție: Nu este compatibilă cu alte dispozitive.

Funcția Auto Sleep/Wake – Designul cu închidere magnetică permite deschiderea și închiderea cu ușurință. Carcasa de protecție smart a tabletei este prevăzută cu funcția smart sleep, economisind energie.

Design simplu și elegant – Husa subțire și ușoară, confecționată dintr-un material flexibil TPU, asigură protecție completă pentru dispozitivul dumneavoastră împotriva zgârieturilor și a căderilor accidentale. Husa este dotată cu coperta flexibila din silicon, oferind astfel o protecție sporită și un aspect elegant și special.

Unghiuri de vizionare și tastare – Capacul magnetic tip tri-fold poate fi pliat în două moduri diferite. Unghiul de vizionare este perfect pentru a viziona filme sau a citi, în timp ce unghiul de tastare este excelent pentru conversații și lucru zilnic.

Caracteristici:
* Husă ușoară și subțire, compatibilă perfect cu Xiaomi Redmi Pad 10.61 inch, lansata în 2022.
* Acces complet la toate funcțiile (camere, difuzor, porturi și butoane).
* Prelungeste durata de viață a bateriei tabletei dumneavoastră prin funcția de wake/sleep automată.
* Realizată din material TPU rezistent la șocuri pentru coperta frontala și silicon flexibil pentru partea din spate, această husă devine mai elegantă și specială.
Cu o varietate de culori la modă din care puteți alege, această husă adaugă un strop de stil în viața dumneavoastră de zi cu zi.

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad 10.61 inch, Silicon TPU, Smart Cover – Dark Green

 1. revomag

  Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad 10.61 inch, Silicon TPU, Smart Cover – Dark Green

  Descoperă protecția și stilul într-o husă deosebit de subțire și elegantă!

  Compatibilitate perfectă: Husa smart este exclusiv concepută pentru Xiaomi Redmi Pad 10.61 inch, lansat în 2022. Attenție: Nu este compatibilă cu alte dispozitive.

  Funcția Smart Sleep/Wake: Designul cu închidere magnetică permite deschiderea și închiderea cu ușurință. Carcasa de protecție smart a tabletei este prevăzută cu funcția smart sleep, economisind energie.

  Protecție completă: Husa subțire și ușoară, confecționată dintr-un material flexibil TPU, asigură protecție completă pentru dispozitivul dumneavoastră împotriva zgârieturilor și a căderilor accidentale. Husa este dotată cu coperta flexibila din silicon, oferind astfel o protecție sporită și un aspect elegant și special.

  Unghiuri de vizionare și tastare: Capacul magnetic tip tri-fold poate fi pliat în două moduri diferite. Unghiul de vizionare este perfect pentru a viziona filme sau a citi, în timp ce unghiul de tastare este excelent pentru conversații și lucru zilnic.

  Acces complet la toate funcțiile: Husa oferă acces complet la toate funcțiile, inclusiv camerele, difuzorul, porturile și butoanele dispozitivului.

  Prelungirea duratei de viață a bateriei: Prin funcția de wake/sleep automată, husa contribuie la prelungirea duratei de viață a bateriei tabletei dumneavoastră.

  Material rezistent la șocuri: Realizată din material TPU rezistent la șocuri pentru coperta frontală și silicon flexibil pentru partea din spate, această husă devine mai elegantă și specială.

  O gamă variată de culori: Cu o varietate de culori la modă din care puteți alege, această husă adaugă un strop de stil în viața dumneavoastră de zi cu zi.

  Descoperă cea mai bună protecție și stil pentru Xiaomi Redmi Pad 10.61 inch cu Husa Ultra Slim – Dark Green!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. XIAOMI Redmi Pad 10.6 Inch verde inchis Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Red...

49,99 lei

Doar 1 rămase în stoc