Protejează-ți dispozitivul Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023) cu această husă smart cover special concepută pentru acest model. Te rugăm să reții că această husă nu este compatibilă cu alte dispozitive – te rugăm să verifici modelul înainte de achiziție.

Cu ajutorul sistemului magnetic de închidere, husa dispune de o funcție inteligentă de wake/sleep pentru economisirea energiei.

Designul subțire și ușor din TPU flexibil asigură protecție optimă pentru dispozitivul tău. Husa este creată special cu un design flip din TPU flexibil și oferă protecție completă împotriva zgârieturilor și căderilor accidentale.

Datorită capacității de pliere în trei poziții diferite, poți alege două unghiuri de vizualizare: unghiul de vizualizare este ideal pentru vizionarea de filme sau lectură, în timp ce unghiul de scriere este perfect pentru conversații de zi cu zi și activități de lucru.

Caracteristici:
– Design ușor și subțire, perfect adaptat pentru Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023).
– Acces complet la toate funcțiile (camere, difuzoare, porturi și butoane).
– Funcție de economisire a energiei pentru pornirea și oprirea automată a tabletei.
– Realizată din material antishoc TPU pe partea frontală și silicon flexibil pe partea din spate, această husă este elegantă și specială.
– Alege dintre diverse culori la modă și adaugă un strop de stil zilnicului tău.

Păstrează dispozitivul tău Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ în siguranță și înfrumusețează-l cu această husă ultra subțire și inteligentă.

Greutate 0,2 kg

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, Silicon TPU, Smart Cover – Dark Green”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Red...

49,00 lei

Doar 1 rămase în stoc