Protejează-ți dispozitivul Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023) cu această husă smart cover special concepută pentru acest model. Te rugăm să reții că această husă nu este compatibilă cu alte dispozitive – te rugăm să verifici modelul înainte de achiziție.

Cu ajutorul sistemului magnetic de închidere, husa dispune de o funcție inteligentă de wake/sleep pentru economisirea energiei.

Designul subțire și ușor din TPU flexibil asigură protecție optimă pentru dispozitivul tău. Husa este creată special cu un design flip din TPU flexibil și oferă protecție completă împotriva zgârieturilor și căderilor accidentale.

Datorită capacității de pliere în trei poziții diferite, poți alege două unghiuri de vizualizare: unghiul de vizualizare este ideal pentru vizionarea de filme sau lectură, în timp ce unghiul de scriere este perfect pentru conversații de zi cu zi și activități de lucru.

Caracteristici:
– Design ușor și subțire, perfect adaptat pentru Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023).
– Acces complet la toate funcțiile (camere, difuzoare, porturi și butoane).
– Funcție de economisire a energiei pentru pornirea și oprirea automată a tabletei.
– Realizată din material antishoc TPU pe partea frontală și silicon flexibil pe partea din spate, această husă este elegantă și specială.
– Alege dintre diverse culori la modă și adaugă un strop de stil zilnicului tău.

Păstrează dispozitivul tău Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ în siguranță și înfrumusețează-l cu această husă ultra subțire și inteligentă.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, Silicon TPU, Smart Cover – Lavanda

 1. revomag

  Protecție inteligentă pentru tableta ta Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023)! Descoperă husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, Silicon TPU, Smart Cover – Lavanda, un accesoriu în trend care îmbină stilul și funcționalitatea.

  Beneficii:

  • Protecție avansată: Materialele de calitate superioară, precum siliconul flexibil și TPU-ul antishoc, asigură protejarea completă împotriva zgârieturilor și impacturilor accidentale.
  • Design subțire și ușor: Această husă ultra subțire se adaptează perfect tabletei Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″. Poți lua tableta peste tot, fără să-ți îngrașe bagajul.
  • Funcție smart: Datorită sistemului magnetic de închidere, husa dispune de o funcție inteligentă de wake/sleep, pentru economisirea bateriei tabletei tale.
  • Accesibilă și practică: Prin intermediul husăi Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, ai acces total la toate funcțiile și butoanele dispozitivului tău.
  • Multiple opțiuni de vizualizare: Cu posibilitatea de a plia husa în trei poziții diferite, poți alege între unghiul de vizionare pentru filme și lectură, sau unghiul de scriere pentru activități de lucru de zi cu zi.
  • Culori la modă: Husa este disponibilă în diverse culori la modă, pentru a-ți completa stilul zilnic și a-ți aduce un strop de eleganță.

  Păstrează-ți Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ în siguranță și înfrumusețează-l cu această husă ultra subțire și inteligentă! Nu rata șansa de a te bucura de stil și funcționalitate într-un singur accesoriu. Comandă acum husa Smart Cover – Lavanda și protejează-ți dispozitivul în cea mai bună manieră posibilă!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Red...

49,00 lei

În stoc