Protejează-ți dispozitivul Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023) cu această husă smart cover special concepută pentru acest model. Te rugăm să reții că această husă nu este compatibilă cu alte dispozitive – te rugăm să verifici modelul înainte de achiziție.

Cu ajutorul sistemului magnetic de închidere, husa dispune de o funcție inteligentă de wake/sleep pentru economisirea energiei.

Designul subțire și ușor din TPU flexibil asigură protecție optimă pentru dispozitivul tău. Husa este creată special cu un design flip din TPU flexibil și oferă protecție completă împotriva zgârieturilor și căderilor accidentale.

Datorită capacității de pliere în trei poziții diferite, poți alege două unghiuri de vizualizare: unghiul de vizualizare este ideal pentru vizionarea de filme sau lectură, în timp ce unghiul de scriere este perfect pentru conversații de zi cu zi și activități de lucru.

Caracteristici:
– Design ușor și subțire, perfect adaptat pentru Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023).
– Acces complet la toate funcțiile (camere, difuzoare, porturi și butoane).
– Funcție de economisire a energiei pentru pornirea și oprirea automată a tabletei.
– Realizată din material antishoc TPU pe partea frontală și silicon flexibil pe partea din spate, această husă este elegantă și specială.
– Alege dintre diverse culori la modă și adaugă un strop de stil zilnicului tău.

Păstrează dispozitivul tău Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ în siguranță și înfrumusețează-l cu această husă ultra subțire și inteligentă.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, Silicon TPU, Smart Cover – Mint Green

 1. revomag

  Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, Silicon TPU, Smart Cover – Mint Green – Adaugă un strop de stil și protecție

  Imprimă un aer elegant și protejează-ți dispozitivul Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023) cu această husă ultra subțire și inteligentă. Cu un design ușor și subțire, husa se potrivește perfect cu tableta ta, oferind o protecție completă împotriva zgârieturilor și căderilor accidentale.

  Cu această husă, ai ocazia să adaugi un strop de stil în viața de zi cu zi. Disponibilă într-o varietate de culori la modă, poți alege nuanța care se potrivește perfect personalității și stilului tău.

  Beneficiază de funcționalitate inteligentă în fiecare detaliu. Husa dispune de un sistem magnetic de închidere, care nu doar protejează dispozitivul tău, ci îl și trezește sau adoarme automat pentru a economisi energie. Iar datorită capacității de pliere în trei poziții diferite, poți alege două unghiuri de vizualizare – unghiul de vizualizare pentru vizionarea relaxată a filmelor sau lectură și unghiul de scriere pentru a facilita conversațiile și activitățile tale de lucru.

  Această husă ultra subțire și inteligentă este realizată din material antishoc TPU pe partea frontală, asigurând un nivel optim de protecție pentru ecranul dispozitivului tău. Pe partea din spate, husa este fabricată din silicon flexibil, care se mulează perfect în jurul tabletei, garantând o protecție comprehensive.

  Beneficiază de acces complet la toate funcțiile dispozitivului tău, inclusiv camere, difuzoare, porturi și butoane, fără a fi nevoie să înlături husa. Bucură-te de confort și protecție la superlativ, într-un singur accesoriu.

  Îți prezentăm Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, Silicon TPU, Smart Cover – Mint Green – adaugă un strop de stil și protecție dispozitivului tău.
  Caracteristici cheie:

  • Design ușor și subțire, perfect adaptat pentru Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023)
  • Funcție de economisire a energiei pentru pornirea și oprirea automată a tabletei
  • Magnetică sistemul de închidere pentru automat trezește sau adoarme tableta
  • Realizată din material antishoc TPU pe partea frontală și silicon flexibil pe partea din spate
  • Acces complet la toate funcțiile tabletei, inclusiv camere, difuzoare, porturi și butoane
  • Alege dintre diverse culori la modă și adaugă un strop de stil zilnicului tău
  • Păstrează dispozitivul tău Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ în siguranță și înfrumusețează-l cu această husă ultra subțire și inteligentă
  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Red...

49,00 lei

În stoc