Protejează-ți dispozitivul Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023) cu această husă smart cover special concepută pentru acest model. Te rugăm să reții că această husă nu este compatibilă cu alte dispozitive – te rugăm să verifici modelul înainte de achiziție.

Cu ajutorul sistemului magnetic de închidere, husa dispune de o funcție inteligentă de wake/sleep pentru economisirea energiei.

Designul subțire și ușor din TPU flexibil asigură protecție optimă pentru dispozitivul tău. Husa este creată special cu un design flip din TPU flexibil și oferă protecție completă împotriva zgârieturilor și căderilor accidentale.

Datorită capacității de pliere în trei poziții diferite, poți alege două unghiuri de vizualizare: unghiul de vizualizare este ideal pentru vizionarea de filme sau lectură, în timp ce unghiul de scriere este perfect pentru conversații de zi cu zi și activități de lucru.

Caracteristici:
– Design ușor și subțire, perfect adaptat pentru Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023).
– Acces complet la toate funcțiile (camere, difuzoare, porturi și butoane).
– Funcție de economisire a energiei pentru pornirea și oprirea automată a tabletei.
– Realizată din material antishoc TPU pe partea frontală și silicon flexibil pe partea din spate, această husă este elegantă și specială.
– Alege dintre diverse culori la modă și adaugă un strop de stil zilnicului tău.

Păstrează dispozitivul tău Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ în siguranță și înfrumusețează-l cu această husă ultra subțire și inteligentă.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, Silicon TPU, Smart Cover – Negru

 1. revomag

  Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″, Silicon TPU, Smart Cover – Negru
  Protejează-ți dispozitivul Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023) cu o husă smart cover elegantă și subțire. Designul său ușor și perfect adaptat îl face ideal pentru utilizarea zilnică. Iată de ce această husă este perfectă pentru tine:

  • Funcție de economisire a energiei – cu ajutorul sistemului magnetic de închidere, husa dispune de o funcție inteligentă de wake/sleep, astfel încât poți economisi energia dispozitivului tău.
  • Protecție completă – realizată din material antishoc TPU pe partea frontală și silicon flexibil pe partea din spate, această husă oferă protecție optmă împotriva zgârieturilor și căderilor accidentale.
  • Vizionare și scriere în cele mai confortabile poziții – husa este creată special cu un design flip din TPU flexibil și poate fi pliată în trei poziții diferite, astfel încât poți alege două unghiuri de vizualizare: unghiul de vizualizare, perfect pentru vizionarea de filme sau lectură, și unghiul de scriere, ideal pentru conversații de zi cu zi și activități de lucru.
  • Acces complet la toate funcțiile – cu această husă ultra slim, vei avea acces complet la toate funcțiile dispozitivului tău Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023) – camere, difuzoare, porturi și butoane.
  • Alege-ți stilul – disponibilă în diverse culori la modă, această husă adaugă un strop de stil zilnicului tău.

  Păstrează dispozitivul tău Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ în siguranță și înfrumusețează-l cu această husă ultra subțire și inteligentă. Comandă acum și bucură-te de o protecție excelentă și un design modern!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim pt. Xiaomi Red...

49,00 lei

În stoc