Husa Ultra Slim Smart Cover este special conceputa pentru tableta Huawei MatePad cu diagonala de 11.5 inch BTK-W00 2023. Asigurati-va ca verificati modelul tabletei dvs. inainte de achizitie, accesand meniul „Settings” si apoi „About Tablet”!
Fabricata din piele PU de cea mai inalta calitate, aceasta carcasa se remarca prin aspectul elegant si textura confortabila.
Designul creativ al capacului frontal, pliat in trei segmente, permite folosirea acestuia ca suport stabil pentru vizionare de filme sau tastare.
Deschiderile precise nu vor afecta nicio operatie importanta sau functie de baza, precum sincronizarea, incarcarea sau utilizarea castilor.
Carcasa subtire cu sistem magnetizat de inchidere ofera o protectie excelenta pentru tableta. Capacul poate fi pliat pentru a sustine tableta in format landscape, oferindu-va unghiuri optime pentru citire, vizualizare si tastare confortabila.
Design-ul stilat confera acestei carcase un aspect minimalist, iar tableta dvs. va avea o greutate redusa si va fi complet protejata la nivelul marginilor.
Funcția Auto Sleep/Wake – Designul cu închidere magnetică permite deschiderea și închiderea cu ușurință. Carcasa de protecție smart a tabletei este prevăzută cu funcția smart sleep, economisind energie.

Achizitionand Husa Ultra Slim Smart Cover pentru Huawei MatePad 11.5, veti oferi tabletei dvs. o protectie de incredere si un aspect elegant in acelasi timp. Optati pentru stil, calitate si functionalitatea de care aveti nevoie in fiecare zi!

1 review pentru Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Huawei MatePad 11.5″ (2023) – Negru

 1. revomag

  Prezentare speciala: Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Huawei MatePad 11.5″ (2023) – Negru – Un accesoriu chic și funcțional pentru tableta ta!

  • Protejează tableta ta: Husa Ultra Slim Smart Cover pentru Huawei MatePad 11.5″ (2023) este o alegere excelentă pentru a-ți păstra tableta în siguranță de zgârieturi, lovituri și murdărie. Materialul premium din piele PU asigură o calitate superioară și o protecție eficientă.
  • Design subțire și elegant: Datorită designului său subțire și stilat, această husă se va potrivi perfect cu tableta ta Huawei MatePad. Este foarte ușoară și nu va adăuga greutate sau volum în plus.
  • Funcționalitate inteligentă: Capacul frontal al husei poate fi pliat în trei segmente, permițându-ți să îl folosești ca suport stabil pentru vizionarea filmelor preferate sau pentru tastare confortabilă.
  • Protecție și accesibilitate: Deschiderile precise asigură accesul facil la porturile și butoanele tabletei tale. Poți sincroniza, încărca și utiliza casti fără nicio problemă. Husa este echipată cu un sistem solid de închidere magnetică, oferind o protecție excelentă pentru tableta ta.
  • Funcția Sleep/Wake: Cu ajutorul designului inteligent cu închidere magnetică, tableta ta se va trezi automat când deschizi husa și va intra în modul sleep când închizi husa, economisind astfel energia bateriei tale.
  • Aspect minimalist și greutate redusă: Husa Ultra Slim Smart Cover pentru Huawei MatePad 11.5″ (2023) oferă tabletei tale un aspect modern și minimalist. Cu toate acestea, nu face compromisuri în ceea ce privește protecția. Marginea tabletei tale este complet protejată, iar husa nu va adăuga greutate suplimentară.

  Alege Husa Ultra Slim Smart Cover pentru Huawei MatePad 11.5″ (2023) – Negru și asigură-ți tableta ta o protecție fiabilă și un aspect elegant în același timp! Optează pentru stil, calitate și funcționalitate în fiecare zi!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim Smart Cover pt...