Husa Ultra Slim pentru tableta Lenovo Tab M10 Plus Gen 3 10.61″ inch [3rd Generation] 2022 Cod: TB-125F / TB 128F

Atentie! Husa nu este compatibila cu tableta Lenovo M10 10.1 inch sau Lenovo M10 Plus 10.3 inch (prima gen.) Verificati codul tabletei in Setari – Despre dispozitiv – Numar Model inainte de cumparare.

Este o husa smart cover cu auto Wake / Sleep Material din piele eco rezistenta care ofera un aspect robust dar si estetic in acelasi timp

Huse de inalta calitate, dedicate pentru Lenovo Tab M10 Plus (3nd Gen) 10.61 inch

Instalare rapida prin Easy Snap-on.

Protejeaza perfect tableta ta de zgârieturi, praf, șoc-uri si amprente

Prezinta decupaje pentru toate porturile tabletei, nu va fi necesara eliminarea ei.

Stand integrat.

2 recenzii pentru Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Lenovo M10 Plus 3rd Gen 10.61 inch (2022)

 1. Stirbu Lucian

  Este Ok

  Este de ajutor?
 2. revomag  Descoperă husa perfectă pentru tableta Lenovo M10 Plus Gen 3 10.61 inch (2022)!

  Cu o husă ultra-subțire Smart Cover, modelată special pentru acest dispozitiv de ultimă generație, vei avea parte de o experiență protejată și estetică în același timp. Făcându-ți viața mai ușoară, această husă inteligentă dispune de funcția Auto Wake/Sleep, care închide și deschide automat ecranul tabletei atunci când o închizi sau o deschizi.

  Protejează-ți tableta de zgârieturi, praf, șocuri și amprente cu această husă de înaltă calitate, confecționată din piele eco rezistentă. Calitatea superioară a materialelor asigură durabilitate și protecție pe termen lung.

  Această husă elegantă este perfect conturată pentru Lenovo M10 Plus Gen 3 10.61 inch, atât de ușor de instalat prin sistemul Easy Snap-on. Nu mai trebuie să-ți faci griji cu privire la porturile tabletei, deoarece husa dispune de decupaje precise, astfel încât să ai acces nelimitat la toate funcțiile și porturile dispozitivului.

  Beneficiezi și de un stand integrat, care îți permite să-ți folosești tableta în poziție ergonomică, atât pentru lucrul pe birou, cât și pentru relaxare și vizionare de filme sau seriale.

  Această husă Ultra Slim Smart Cover este compatibilă doar cu tableta Lenovo M10 Plus 3rd Gen 10.61 inch (2022). Pentru a te asigura că este potrivită pentru tableta ta, te rugăm să verifici codul tabletei în Setări – Despre dispozitiv – Număr Model înainte de cumpărare. Husa nu este compatibilă cu tableta Lenovo M10 10.1 inch sau Lenovo M10 Plus 10.3 inch (primă generație).


  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


husa-ultra-slim-smart-cover-pt-lenovo-m10-plus-3rd-gen-10-61-inch-20224011-jpg Husa Ultra Slim Smart Cover pt...

59,00 lei

Stoc epuizat