Husa Ultra Slim Smart Cover este perfect compatibila cu Lenovo Tab P12 12.7 inch si Xiaoxin Pad Pro 12.7 inch (Model: TB370FU) lansat in 2023. Te rog verifică numărul modelului înainte de achiziție pentru a evita orice neconcordante.

Designul complet magnetic al acestei huse beneficiază de funcția trifold cu suport, oferindu-ți o experiență de utilizare excelentă și confortabilă. Poți ajusta unghiurile multiple de utilizare pentru vizionarea și tastarea adecvată, astfel încât să ai mâinile libere pentru alte activități de relaxare. Funcția de deschidere-închidere automată a dispozitivului este disponibilă și pentru o operare convenabilă.

Fabricată din piele PU durabilă la exterior, căptușeală moale din microfibră la interior, această husă oferă o protecție totală împotriva amprentelor, șocurilor, zgârieturilor și prafului.

Husa este precis decupata pentru a oferi acces neîngrădit la butoanele de volum, încărcător, cameră, microfon, jack-ul căștilor și alte porturi sau butoane.
Instalarea și îndepărtarea sunt extrem de ușoare, făcând din această husă o alegere convenabilă pentru protecția aminitită și stilul tău unic.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Lenovo Tab P12 12.7 inch (2023) – Negru

 1. revomag

  Descoperă ultima tendință în protecția și stilul pentru Lenovo Tab P12 cu Husa Ultra Slim Smart Cover!

  • Compatibilitate perfectă: Designul precis și modelul personalizat fac ca această husă să se potrivească perfect cu Lenovo Tab P12 12.7 inch și Xiaoxin Pad Pro 12.7 inch (Model: TB370FU) lansat în 2023. Verifică numărul modelului înainte de achiziție pentru o compatibilitate sigură și fără probleme.
  • Experiență excelentă de utilizare: Beneficiază de funcția trifold cu suport, care îți permite să ajustezi unghiurile multiple de vizionare și tastare pentru a obține confort maxim în utilizare. Cu această husă, vei avea mâinile libere pentru a te bucura de alte activități de relaxare.
  • Protecție totală: Fabricată din piele PU durabilă la exterior și căptușeală moale din microfibră la interior, Husa Ultra Slim Smart Cover oferă o protecție eficientă împotriva amprentelor, zgârieturilor, șocurilor și prafului. Ai încredere că dispozitivul tău este bine protejat în orice situație.
  • Acces ușor la funcții și porturi: Husa este precis decupată pentru a oferi acces neîngrădit la butoanele de volum, încărcător, cameră, microfon, jack-ul căștilor și alte porturi sau butoane esențiale. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la accesibilitatea funcționalităților dispozitivului tău.
  • Instalare și îndepărtare ușoară: Cu Husa Ultra Slim Smart Cover, instalarea și îndepărtarea sunt rapide și convenabile. Nu va trebui să pierzi timp prețios pentru protejarea dispozitivului tău, dar vei avea garanția unei protecții eficiente și un stil unic.

  Alege Husa Ultra Slim Smart Cover pentru a-ți proteja dispozitivul Lenovo Tab P12 în stil și pentru a te bucura de o experiență de utilizare excelentă!

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim Smart Cover pt...

63,00 lei

În stoc