Garanție maximă de protecție pentru tableta OnePlus Pad 11.6″ (2023) cu Husa Ultra Slim Smart Cover de la Revomag. Această husă smart cover este fabricată din piele eco rezistentă, oferind în același timp un aspect robust și estetic. Cu funcția Auto Wake / Sleep, tableta se va activa automat când deschizi husa și va intra în modul de repaus când închizi husa, economisind astfel energia bateriei.

Instalarea este rapidă și ușoară datorită sistemului Easy Snap-on, evitând orice complicații. Materialul de înaltă calitate protejează perfect tableta de zgârieturi, praf, șocuri și amprente nedorite. Decupajele precise permit accesul la toate porturile și butoanele tabletei, fără a fi necesară îndepărtarea acesteia din husă.

Husa Ultra Slim Smart Cover este concepută exclusiv pentru OnePlus Pad 11.6″ (2023), asigurând compatibilitate perfectă și o potrivire precisă. Pe lângă protecție și funcționalitate, această husă dispune de un stand integrat, permitându-ți să îți poziționezi tableta în diferite unghiuri pentru a vedea filme, naviga pe internet sau lucra cu confort.

Cumpără acum Husa Ultra Slim Smart Cover pentru tableta OnePlus Pad 11.6″ (2023) și oferă-i protecția și eleganța pe care o merită!

Brand

Reviews

Nu sunt recenzii inca.

Adauga primul un review “Husa Ultra Slim Smart Cover pt. OnePlus Pad 11.6″ (2023)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim Smart Cover pt...

59,00 lei