Husa Smart Cover Ultra Slim este proiectată special pentru tableta Xiaomi Redmi Pad SE de 11 inch. Asigură-te că este potrivită pentru modelul tău de tabletă verificând numărul de model înainte de achiziție. Nu este compatibila cu Xiaomi Redmi Pad 10.61.

Beneficiază de suport ajustabil, astfel încât să poți ajusta înălțimea și unghiul de vizionare în funcție de preferințele tale. Fii confortabil când urmărești seriale, filme sau studiezi. Cele două sloturi pentru suport oferă stabilitate și rezistență, pentru o experiență de vizionare optimă.

Materialul din spate al acestei huse este realizat dintr-un strat subțire de policarbonat, ultra-ușor și rezistent la șocuri, protejând în întregime tableta ta împotriva zgârieturilor, șocurilor, prafului, căderilor și altor deteriorări zilnice. Decupajele precise permit acces ușor la toate butoanele și porturile, astfel încât tableta să se potrivească perfect în interiorul husei.

Designul ultra subțire și ușor al acestei huse adaugă un volum minim și capacul din spate mat crește aderența pentru a preveni căderea, în timp ce protejează dispozitivul tău împotriva amprentelor și zgârieturilor. Nu doar că este ușor de transportat, dar oferă și o protecție excelentă pentru tableta ta.

Husa dispune de o functie inteligenta de auto Wake / Sleep, ceea ce inseamna ca tableta ta se va activa automat atunci cand deschizi husa si se va opri automat atunci cand inchizi husa. Aceasta functie nu numai ca prelungeste durata de viata a bateriei tabletei tale, ci si iti ofera o experienta de utilizare confortabila si fara probleme.

Designul clasic și profesional al acestei huse Smart Cover îți oferă acces deplin la toate caracteristicile tale, incluzând camerele, difuzoarele, porturile și butoanele. În plus, sistemul de închidere magnetică este foarte convenabil de deschis și închis.

Completează în mod perfect experiența ta cu tableta Xiaomi Redmi Pad SE cu ajutorul acestei huse elegante, practice și durabile. Obține acum protecție pentru dispozitivul tău exclusiv, pentru a-ți păstra tableta în siguranță și într-o formă impecabilă.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Almond Blossom

 1. revomag

  Completează-ți tableta Xiaomi Redmi Pad SE cu eleganță și stil cu Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Almond Blossom. Ai grijă de dispozitivul tău cu această husă inteligentă, care oferă protecție superioară și funcționalitate avansată.

  Beneficiază de următoarele caracteristici:

  • Design ultra-subțire și ușor pentru un look elegant și confort maxim
  • Suport ajustabil pentru reglarea înălțimii și unghiului de vizionare
  • Material rezistent la șocuri și zgârieturi, pentru o protecție completă împotriva daunelor zilnice
  • Funcție inteligentă de auto Wake / Sleep pentru economisirea bateriei și o utilizare fără probleme
  • Acces ușor la toate butoanele și porturile dispozitivului
  • Închidere magnetică convenabilă

  Protejează-ți tableta de zgârieturi, praful, căderi și alte deteriorări zilnice, în timp ce îți păstrezi un aspect elegant. Materialul subțire de calitate înaltă protejează dispozitivul fără a adăuga volum.

  Nemaiavând nevoie să te îngrijorezi de pornirea și oprirea tabletei tale, bucură-te de o experiență fără griji și prelungește durata de viață a bateriei. Cu designul clasic și profesional, această husă Smart Cover îți oferă acces complet la toate caracteristicile tabletei Xiaomi Redmi Pad SE.

  Completează experiența ta cu tableta Xiaomi Redmi Pad SE cu ajutorul acestei huse elegante, practice și durabile. Obține acum Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Almond Blossom pentru a-ți proteja dispozitivul exclusiv și a-ți menține tableta într-o formă impecabilă.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim Smart Cover pt...

59,00 lei

Stoc epuizat