Husa Smart Cover Ultra Slim este proiectată special pentru tableta Xiaomi Redmi Pad SE de 11 inch. Asigură-te că este potrivită pentru modelul tău de tabletă verificând numărul de model înainte de achiziție. Nu este compatibila cu Xiaomi Redmi Pad 10.61.

Beneficiază de suport ajustabil, astfel încât să poți ajusta înălțimea și unghiul de vizionare în funcție de preferințele tale. Fii confortabil când urmărești seriale, filme sau studiezi. Cele două sloturi pentru suport oferă stabilitate și rezistență, pentru o experiență de vizionare optimă.

Materialul din spate al acestei huse este realizat dintr-un strat subțire de policarbonat, ultra-ușor și rezistent la șocuri, protejând în întregime tableta ta împotriva zgârieturilor, șocurilor, prafului, căderilor și altor deteriorări zilnice. Decupajele precise permit acces ușor la toate butoanele și porturile, astfel încât tableta să se potrivească perfect în interiorul husei.

Designul ultra subțire și ușor al acestei huse adaugă un volum minim și capacul din spate mat crește aderența pentru a preveni căderea, în timp ce protejează dispozitivul tău împotriva amprentelor și zgârieturilor. Nu doar că este ușor de transportat, dar oferă și o protecție excelentă pentru tableta ta.

Husa dispune de o functie inteligenta de auto Wake / Sleep, ceea ce inseamna ca tableta ta se va activa automat atunci cand deschizi husa si se va opri automat atunci cand inchizi husa. Aceasta functie nu numai ca prelungeste durata de viata a bateriei tabletei tale, ci si iti ofera o experienta de utilizare confortabila si fara probleme.

Designul clasic și profesional al acestei huse Smart Cover îți oferă acces deplin la toate caracteristicile tale, incluzând camerele, difuzoarele, porturile și butoanele. În plus, sistemul de închidere magnetică este foarte convenabil de deschis și închis.

Completează în mod perfect experiența ta cu tableta Xiaomi Redmi Pad SE cu ajutorul acestei huse elegante, practice și durabile. Obține acum protecție pentru dispozitivul tău exclusiv, pentru a-ți păstra tableta în siguranță și într-o formă impecabilă.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Starry Night

 1. revomag

  Protejează-ți dispozitivul Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ (Ediția 2023) cu această husă smart cover special concepută pentru acest model. Te rugăm să reții că această husă nu este compatibilă cu alte dispozitive – te rugăm să verifici modelul înainte de achiziție.

  De ce să alegi husa Ultra Slim pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″:

  • Design elegant și slim: Realizată din material antishoc TPU pe partea frontală și silicon flexibil pe partea din spate, această husă este elegantă și specială. Adaugă un strop de stil zilnicului tău.
  • Protecție completă: Designul subțire și ușor din TPU flexibil asigură protecție optimă pentru dispozitivul tău, oferindu-i o barieră împotriva zgârieturilor și căderilor accidentale.
  • Funcție inteligentă de wake/sleep: Cu ajutorul sistemului magnetic de închidere, husa dispune de o funcție inteligentă de wake/sleep pentru economisirea energiei. Pornirea și oprirea tabletei se efectuează automat atunci când deschizi sau închizi husa.
  • Acces facil la toate funcțiile: Acces complet la toate funcțiile dispozitivului tău, inclusiv camere, difuzoare, porturi și butoane.
  • Datorită capacității de pliere în trei poziții diferite, poți alege două unghiuri de vizualizare în funcție de activitatea ta. Unghiul de vizualizare este ideal pentru vizionarea de filme sau lectură, în timp ce unghiul de scriere este perfect pentru conversații de zi cu zi și activități de lucru.

  Păstrează dispozitivul tău Xiaomi Redmi Pad SE 11.0″ în siguranță și înfrumusețează-l cu această husă ultra subțire și inteligentă.

  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim Smart Cover pt...

63,00 lei

În stoc