Husa Smart Cover Ultra Slim este proiectată special pentru tableta Xiaomi Redmi Pad SE de 11 inch. Asigură-te că este potrivită pentru modelul tău de tabletă verificând numărul de model înainte de achiziție. Nu este compatibila cu Xiaomi Redmi Pad 10.61.

Beneficiază de suport ajustabil, astfel încât să poți ajusta înălțimea și unghiul de vizionare în funcție de preferințele tale. Fii confortabil când urmărești seriale, filme sau studiezi. Cele două sloturi pentru suport oferă stabilitate și rezistență, pentru o experiență de vizionare optimă.

Materialul din spate al acestei huse este realizat dintr-un strat subțire de policarbonat, ultra-ușor și rezistent la șocuri, protejând în întregime tableta ta împotriva zgârieturilor, șocurilor, prafului, căderilor și altor deteriorări zilnice. Decupajele precise permit acces ușor la toate butoanele și porturile, astfel încât tableta să se potrivească perfect în interiorul husei.

Designul ultra subțire și ușor al acestei huse adaugă un volum minim și capacul din spate mat crește aderența pentru a preveni căderea, în timp ce protejează dispozitivul tău împotriva amprentelor și zgârieturilor. Nu doar că este ușor de transportat, dar oferă și o protecție excelentă pentru tableta ta.

Husa dispune de o functie inteligenta de auto Wake / Sleep, ceea ce inseamna ca tableta ta se va activa automat atunci cand deschizi husa si se va opri automat atunci cand inchizi husa. Aceasta functie nu numai ca prelungeste durata de viata a bateriei tabletei tale, ci si iti ofera o experienta de utilizare confortabila si fara probleme.

Designul clasic și profesional al acestei huse Smart Cover îți oferă acces deplin la toate caracteristicile tale, incluzând camerele, difuzoarele, porturile și butoanele. În plus, sistemul de închidere magnetică este foarte convenabil de deschis și închis.

Completează în mod perfect experiența ta cu tableta Xiaomi Redmi Pad SE cu ajutorul acestei huse elegante, practice și durabile. Obține acum protecție pentru dispozitivul tău exclusiv, pentru a-ți păstra tableta în siguranță și într-o formă impecabilă.

Greutate 0,2 kg

1 review pentru Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Unicorn

 1. revomag

  Descoperă noua Husa Ultra Slim Smart Cover pt. Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Unicorn

  Ai nevoie de o husă pentru tableta ta Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch? Atunci trebuie să încerci Husa Smart Cover Ultra Slim, o alegere perfectă pentru tine! Cu un design elegant și o funcționalitate fenomenală, această husă îți va îmbunătăți experiența de utilizare și îți va proteja dispozitivul în mod excelent.

  Beneficii pe care le vei obține:
  Suport ajustabil pentru o vizualizare personalizată: Poți ajusta înălțimea și unghiul de vizionare pentru a-ți crea propriul confort. Indiferent dacă urmărești seriale, filme sau studiezi, vei avea mereu o poziție perfectă.
  Protecție completă împotriva daunelor: Materialul din spate al husei este realizat dintr-un strat subțire de policarbonat, care este ultra-ușor, dar foarte rezistent la zgârieturi, șocuri, praf și alte deteriorări zilnice.
  Acoperire mată cu aderență sporită: Husa noastră nu doar protejează dispozitivul tău, ci și previne căderea accidentată, datorită unui capac mat și suplu. Astfel, vei putea să te bucuri de confortul și siguranța unei tablete impecabile.
  Funcția inteligentă de auto Wake / Sleep: Tableta se va activa automat atunci când deschizi husa și se va opri automat atunci când o închizi. Bateria tabletei tale va fi optimizată, iar experiența ta de utilizare va fi confortabilă și fără probleme.
  Acces deplin la toate caracteristicile: Nicio caracteristică nu va fi întreruptă! Camere, difuzoare, porturi și butoane – toate vor fi accesibile în totalitate.

  Cu un design clasic și profesional, această husă Smart Cover completează perfect tableta ta Xiaomi Redmi Pad SE. Acum poți să-ți protejezi dispozitivul exclusiv și să-l păstrezi în siguranță și într-o formă impecabilă.

  Nu pierde această oportunitate și obține acum Husa Ultra Slim Smart Cover pentru Xiaomi Redmi Pad SE 11.0 inch (2023) – Unicorn! Transformă-ți experiența de utilizare a tabletei tale și bucură-te de confort și protecție garantate!

  Descoperă acum:
  Este de ajutor?
Adauga o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

Trebuie sa intri in cont pentru a adauga poze la review.


Husa Ultra Slim Smart Cover pt...

59,00 lei

În stoc